admin

TomTom GO 920T

TomTom blijft innoveren en komt met een nieuw model de GO 920 T op de markt, het topmodel in de GO-reeks. De navigatiecomputer heeft vooraf geïnstalleerde complete kaarten van 41 landen in Europa, Amerika en Canada. Bovendien heeft de navigatiecomputer een verbeterde positioneringtechnologie waardoor het continu navigeert. Verder zit hij vol slimme functies.

Een nog groter gebruiksgemak
De nieuwe TomTom GO 920T heeft een nog groter gebruiksgemak door onder andere spraakherkenning. De kaartinformatie is vastgelegd op een intern geheugen met 4 Gb capaciteit. Het 4.3″ touchscreen toont gebouwen in reliëf, dat geeft een beter overzicht van de omgeving. 

Bluetooth
Bijgeleverd wordt een Bluetooth-afstandsbediening, waarmee de navigatiecomputer vanuit iedere plek in het voertuig bediend kan worden, zonder aanraking van het beeldscherm. Dat komt de verkeersveiligheid ten goede. 

Spraakherkenning
Spreek eenvoudig de plaats, straat en nummer in en de TomTom GO 920T kent de bestemming. Ook in tekst-naar-spraak is voorzien. Straatnamen, plaatsen, verkeerswaarschuwingen en SMS-berichten leest de computer hardop voor. De 920 T beschikt over een sterk verbeterde handsfree functie met een hoge kwaliteitsgeluidssysteem, zodat er geen aparte handsfree-carkit meer nodig is.

Dockingstation
De GO 920T navigeert niet alleen, maar is ook een uitstekend audiosysteem met ingebouwde FM-ontvanger. Er bijgeleverd wordt:

  • Een draagtas
  • iPod-aansluitkabel
  • Thuislader
  • TMC-ontvanger voor ontvangst van actuele verkeersinfo
  • Dockingstation om de Tomtom met de laptop of pc te verbinden