admin

Tomtom met opvouwbare autohouder

TomTom heeft de nieuwe One en XL-serie geïntroduceerd. Daarin zijn veel verbeteringen doorgevoerd. Het meest opvallende is de opvouwbare autohouder. De TomTom EasyPort houder is zo ontworpen dat je de navigatiecomputer met behulp van het mechanische sluitsysteem stevig op de voorruit kunt monteren. Als je op je plaats van bestemming bent aangekomen, kun je de navigatiecomputer met één draai snel en eenvoudig loskoppelen en meenemen in je binnenzak. Geen gedoe meer met een losse houder, je vouwt de autohouder eenvoudig plat tegen de navigatiecomputer aan, waardoor het een handzaam en compact geheel wordt.

Voor het dievengilde is een lege houder op de voorruit vaak al aanleiding om in je auto in te breken. Haal daarom altijd de houder van de voorruit en berg deze onzichtbaar op. Dat dit toch altijd lastig is na elke rit wist ook TomTom. Vandaar dat ze met deze handige oplossing zijn gekomen, de opvouwbare autohouder. In het vervolg neem je de computer met houder en al mee in je binnenzak.

De nieuwe ONE heeft een prachtig ontwerp en wordt geleverd inclusief de kaart van West Europa, Map Share technologie en voorgeïnstalleerde flitscamera locaties. Daarnaast beschikt de TomTom ONE over een goed audiosysteem dat met gemak je radio overstemt, zodat je te allen tijde verzekerd bent van luid en duidelijk gesproken instructies! Kortom; het meest ongecompliceerde draagbare navigatiesysteem.