admin

TruckChiptuning is het eerste Nederlandse bedrijf wat truck chiptuning uit eigen bedrijf kan leveren voor de professionele transportonderneming. TruckChiptuning maakt het mogelijk vrachtwagens zuiniger te laten rijden door middel van software optimalisering in het motormanagement.

Bij TruckChiptuning kan men het koppel verhogen in het lagere toerental. Dit geeft een vrachtwagen chauffeur de mogelijkheid om minder brandstof te verbruiken met de zelfde acceleratie als voorheen. Het gaat om brandstofbesparingen van 5 tot wel 15%procent. Met 5% besparing op diesel heeft een bedrijf de kosten van de chip tuning er binnen een jaar uit. 

Bij een TruckChiptuning hoeft men niet te solderen in het motormanagement welke de turbo en diesel afregelt. De chip tuning word ontwikkeld per vrachtwagen specifiek. Dit geeft de mogelijkheid alle chiptuning volledig naar de wensen van de chauffeur aan te passen. Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met www.Ziptuning.nl en vragen naar de afdeling TruckChiptuning. 

Kies uw merk
Truck tuning Daf
Truck tuning Iveco
Truck chiptuning MAN
Truck tuning Mercedes

Truck tuning Renault
Truck chiptuning Scania
Truck tuning VolvoZiptuning.nl is gespecialiseerd in OBD en chip tuning voor alle merken waarbij chiptuning mogelijk is. Bij Ziptuning gebeurt chiptuning terwijl u wacht, de wachttijd hangt van het type auto af, deze bedraagt meestal zo’n anderhalf uur. U kunt ontspannen in de wachtruimte met een kopje koffie, een krant lezen of sateliet tv kijken.