admin

Uitdeuken zonder spuiten is een efficiënte en kostenbesparende reparatietechniek.

Deukjes als gevolg van bijvoorbeeld parkeerschade en dergelijke kunnen uit de auto worden gehaald zonder dat dit deel opnieuw gespoten dient te worden. Met speciaal gereedschap en een speciale lamp wordt het deukje er nauwkeurig uitgehaald, de originele lak blijft met deze reparatietechniek intact en met deze milieuvriendelijke techniek is een besparing te realiseren van 30 tot 40% ten aanzien van traditioneel schadeherstel.

Wanneer kan uitdeuken zonder spuiten worden toegepast?
Bijna alle deuken (als de lak niet is beschadigd) die niet groter zijn dan een 2 euro muntstuk, kunnen door middel van deze techniek onzichtbaar uitgedeukt worden. Het betreft deukjes veroorzaakt door winkelkarretjes, openslaan van autodeuren, parkeerdeukjes. Deze schadereparatie is financieel voordeliger (denk hierbij aan de- en montage, geen voorbewerken, geen spuiten) en dus ook nog eens milieuvriendelijk en je ziet geen kleurverschil. 

Voor uitdeuken zonder spuiten, ga je naar een van de filialen van Dr. Vinyl Restylecenter. Het is tevens het adres voor autoruit reparatie, lakschade reparatie, nanotechniek veredeling, restylen en overige kleine schades. Dr.Vinyl Restylecenter is goedkoop, snel en milieuvriendelijk.