admin

Vdo dayton navigatie is onderdeel van Siemens VDO Automotive, en al jarenlang actief in de navigatiemarkt met inbouwsystemen.

De marktleider voor inbouw navigatiesystemen en autoradio navigatie brengt een uniek portable navigatiesysteem op de markt in twee varianten. De MS2100 met Traffic Message Channel, of kortweg TMC, voor iedereen die gratis verkeersinformatie wil. En de MS2000 zonder TMC. 

Vdo Dayton navigatie biedt als eerste op de markt op de MS2100 kosteloos het TMC-signaal aan. Via radiosignalen wordt specifieke verkeersinformatie gratis uitgezonden via het Traffic Message Channel. Zo ontvangt het navigatiesysteem actuele verkeersinformatie en loodst het de bestuurder op dynamische wijze langs de files en wegwerkzaamheden. Geen dure telefoonnummers of langzame online verbindingen meer.

Tomtom

Mio 269

Sony nvx p1

Behalve via touch-screen kan het navigatie systeem ook met een afstandsbediening eenvoudig van achter het stuur worden bediend. Deze afstandsbediening kan eenvoudig aan het stuur worden geklikt. De bestuurder kan zo tijdens het rijden de handen aan het stuur en de ogen op de weg houden: veiligheid gaat voor alles.

Vind de goedkoopste aanbieder van Vdo dayton navigatie!!


Het navigatiesysteem is uitgerust met een zogeheten zoomfunctie, waarmee gecompliceerde verkeers knooppunten, kruisingen en afslagen automatisch worden vergroot. De afbeeldingen, menu-items en bedieningsvelden zijn deels transparant. Hierdoor blijft de routekaart altijd goed zichtbaar. Concurrerende portable navigatiesystemen hebben een spiegelend beeldscherm.

De leesbaarheid van deze systemen is dan met name bij zonlicht beperkt. VDO Dayton heeft een speciaal ontspiegeld scherm ontwikkeld waardoor het navigatie systeem onder alle omstandigheden duidelijk leesbaar is. Daarnaast is het scherm van de MS2100 en de MS2000 voorzien van achtergrondverlichting, dus ook in het donker blijft het comfortabel navigeren.

Naast de complete digitale wegenkaart van Europa, waar alle systemen mee zijn uitgerust, heeft de Vdo Dayton navigatie MS2100 vele Poi’s. Deze variëren van pakweg een lokale tapasbar in Spanje tot de Dom in Utrecht. Het flashgeheugen van het systeem is groot; maar liefst 544 MB.

De Vdo Dayton MS2100 beschikt over een apart slot voor een SD-geheugenkaart. Hierop kunnen extra navigatiegegevens, maar ook MP3-tjes of digitale foto’s worden geladen. Deze kunnen eenvoudig via het Vdo Dayton navigatiesysteem worden opgevraagd en de MP3’s kunnen zelfs tijdens het navigeren worden afgespeeld. Features die bij de concurrerende merken veelal ontbreken. 

Door de krachtige, gemakkelijk te vervangen accu kan de Vdo Dayton navigatie MS2100 onafhankelijk functioneren. Het systeem kan in een handomdraai in de auto worden geïntegreerd door het aan te sluiten op de sigarettenaansteker. En door het handige borstzakformaat is het zo mee te nemen.

Vind de goedkoopste aanbieder van Vdo dayton navigatie!!