admin

Ventura chiptuning is een hi-tech tuning ontwerpbedrijf.

Al haar producten worden in Nederland en in eigen beheer ontworpen door een specialistenteam, toegespitst op automotive. Door de D.M.S (Digitale Motor Simulator) kan Ventura alle soorten computers van vele automerken simuleren. Hierdoor kan zij bij het ontwerpen van een nieuwe tuning module toekomstige problemen in de praktijk al heel vroeg ondervangen.

 

 

 

 

 

 

Ventura chiptuning laat niets aan het toeval over.

Na de bouw van het prototype wordt de module uitvoerig getest. Bij het testen wordt er honderdduizenden kilometers ‘mee gereden’, htte, extreme kou, trillingen en spanningswisselingen worden daarbij voordurend afwisselend ondergaan, zonder dat daar zij daar een auto voor gebruikt. Uiteraard worden er tijdens de testperiode ook nog eens echte duizenden kilometers in de praktijk afgelegd. 

Alle Ventura Diesel Tuning producten worden onder licentie van BM-Development bij 2 electronicafabrikanten in Nederland geproduceerd. Daarna wordt de module grondig getest, alvorens het op de markt komt. Omdat Ventura niet bezuinigd op de componentkeuze voor haar producten, is de betrouwbaarheid van de tuning modules zeer goed. Daarom durft Ventura ook standaard op al haar modules 3 jaar garantie te geven. Samen met de ruime ervaring in diesel tuning en de goede ondersteuning aan haar dealernetwerk, biedt zij dieselrijders een uitstekend automotive product aan. 

Ventura Chiptuning wordt ondersteund door vele merkdealers.