admin

Verweerde koplampen
De meeste koplampen zijn gemaakt van kunststof, afgedekt met een beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt de coating onder invloed van UV-licht, vuil. De hoge temperaturen van halogeenlampen verergert de oxidatie ook nog eens. Hierdoor worden de koplampen mat. Naast dat her er niet uit ziet, is de lichtopbrengst ook nog eens verminderd. Tot voor kort was vervanging van de verweerde koplampen de enige optie en dit was een vaak een dure grap (al snel honderden euro’s per lamp).

De oplossing
Er waren al producten waarmee je de lampen kon polijsten en vervolgens van een siliconenlaag kon voorzien. De Beam kit Headlight Restoration het alternatief voor vervanging van de koplampen brengt uitkomst, tegen veel lagere kosten zijn je lampen weer als nieuw. De Beam kit verwijdert de verweerde coating, polijst de lamp en brengt een beschermende en UV-bestendige coating aan. Met als resultaat dat je lampen na deze behandeling weer als nieuw zijn en het is duurzamer dan de tot nu toe gebruikte methoden met was of siliconencoating.

Één Beam kit Headlight Restoration Kit is voldoende voor het herstellen van 2 koplampen en is eenvoudig aan te brengen. De behandeling neemt slechts een kwartiertje per lamp in beslag, zonder dat je ze te demonteren hoeft. Elke kit bevat eenvoudige aanwijzingen en je hebt geen speciale vaardigheden of gereedschap nodig.

 

De Beam kit voor verweerde koplampen is alleen te verkrijgen bij garages of schadeherstelbedrijven.