admin

Het wordt vaak met wat argwaan bekeken, zo een leaseauto. Velen beschouwen het namelijk als gewoon een huurauto en zo je toch beter uitkomen met een koopauto? Daar heeft men natuurlijk ook wel aan gedacht bij het samenstellen van zo een lease en moeten de voordelen daarom niet onderschat worden. Met een private lease wordt de drempel om een “eigen” auto te bezitten aanzienlijk verlaagd en duurt het proces ook niet lang.

Rij altijd rond in het laatste model

Voor de aanschaf van een nieuwe auto is er nog altijd aardig wat geld voor nodig en is het lang niet door iedereen op te brengen. Bij een leaseauto is het bedrijf daarvoor verantwoordelijk en beperken de verplichtingen zich tot de maandelijkse betaling. Na afloop van het contract neemt de leasemaatschappij de auto over en kan er weer een leasecontract gesloten worden, natuurlijk voor een ander (nieuwer) model. Zo blijf je met een private lease, altijd bij de tijds rijden en mag er genoten worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van comfort en veiligheid.

Zekerheid op elk gebied

Niemand houdt nu van veranderingen die financieel nadelig uitvallen of waarbij er een verandering zal komen in het dag/werkschema. De vaste maandelijkse betalingen garanderen een grote mate van zekerheid waarbij er met een gerust hart gepland kan worden. Op het gebied van vervoer zal het risico namelijk verwaarloosbaar zijn en hoeft men geen extra centen opzij te zetten voor onderhoud of reparaties. Alles is inbegrepen in het leasebedrag dient er in principe alleen nog maar betaald te worden bij de pomp.

Op de vraag waarom er gekozen moet worden voor een private lease, is het antwoordt dus simpel: het biedt de mogelijkheid om al tegen een relatief klein maandelijks te betalen bedrag, rondt te rijden in een nieuwe auto, zonder dat je hoeft om te kijken naar het onderhoudt of reparaties.