admin

Glass Magic – waterafstotende coating voor autoruiten.

Het aanbrengen gaat erg simpel: op de ramen sprayen en droog wrijven. Glass Magic reinigt de ruit en voorziet ze van een onzichtbare coating. Na deze behandeling krijgen waterdruppels, vogelpoep en insecten geen grip meer op de ruit.

Onbehandelde voorruit

GP Glass Magic is gebaseerd op nanotechnologie.

Na de behandeling blijft op de ruit een flinterdunne polymeer coating achter. Het is superglad en totaal onzichtbaar. Viezigheid kan zich na de behandeling niet meer hechten in de poriën van de ruit. Vogelpoep en dode insecten zijn vrij eenvoudig te verwijderen en regendruppels vallen in heel kleine druppels uiteen. Bij hogere snelheden zijn ruitenwissers nauwelijks meer nodig, de wind blaast de regen van de ruit.

Hierdoor wordt het zicht bij regen, mist en sneeuw met 100 procent verbeterd. Ook voor motorrijders betekent het een sterke verbetering van de veiligheid, de regen op het vizier valt in hele fijne druppels uiteen, waardoor een zeer goed zicht gegarandeerd wordt. De waterafstotende coating is superglad waardoor de glans door de verbeterde lichtreflectie toeneemt. De autoramen zien er na behandeling optisch donkerder uit. 

GP Glass Magic bevat geen oplosmiddelen, is veilig voor alle materialen en bovenal UV resistent. Een spuitflacon van 500 ml kost 12,95 euro. Deze waterafstotende coating is op diverse adressen te koop.