admin

Bosch heeft nieuwe xenon look verlichting. Het lijkt veel op xenon. Zelfs de kleur van xenonverlichting komt erg dicht bij. Daar zijn zeker heel wat “tuning freaks” voor te interesseren, autoverlichting met de look van xenon en extra lichtopbrengst.

Ook al heb je ze niet aan, dan ziet de Silver-verlichting er al goed uit, ze vallen nauwelijks op. Bosch heeft de lampjes voorzien van een zilverkleurige top, waardoor de lamp tegen de achtergrond van de reflector bijna niet te is te zien. Zeker niet bij heldere koplampglas van de moderne auto. 

Doordat de gloeilamp gevuld is met xenongas haalt de gloeidraad er meer licht uit, zonder dat de gloeidraad verbrandt. Volgens Bosch komt er tot de helft meer licht uit dan bij de standaard halogeenverlichting. Door de speciale blauwe coating op het glas geeft de gloeilamp een wittere lichtkleur. Het licht van deze xenon look verlichting benadert de kleur van echte xenonverlichting. Het witte licht verbetert het zicht, doordat er namelijk beter contrast waarneembaar is.